9


Wij zijn opzoek naar 8 fotografen die samen met ons uit hun comfort zone durven te stappen!
8 fanatieke en innovatieve ondernemers die dól zijn op nieuwe uitdagingen en zichzelf willen uitdagen… 
Wandel met ons door de prachtige duinen van Hoek van Holland waar wij 2 koppels gaan fotograferen. Een uur lang foto’s maken van een verliefd koppel wat niet bang is voor een beetje (of gewoon; heeeel veel) water? Let’s GO! De zee in met het love koppel! En daarna is het nog niet voorbij… 

Er wacht een mega knap bruidspaar op jou! Een prachtige wedding shoot tussen de duinen… wij zorgen ook voor een (picnic)kleed met heel veel kussens! Creëer unieke beelden & stel ondertussen al jouw vragen aan 2 professionele fotografen! BOOST jouw portfolio met deze mega unieke shoots! 


€249,- excl. btw

TWO HEARTS - ONE LOVE

NEW ONLINE!
TWO HEARTS - ONE LOVE!

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Nog maar 3 plekjes beschikbaar!

TELL ME MORE!
  • Een welkomswoord + uitleg over de 2 shoots. 
  • Praktijk: het fotograferen van 2 fantastische fotoshoots, zie moodboards!
  • Netwerken met collega's 
  • Al je vragen kunnen stellen aan 2 professionele fotografen 
  • Enorm veel portfolio materiaal 
  • Nieuwe creatieve inzichten, vrij werk maken geeft je een enorme creatieve BOOSTER! 

27 augustus 2024

WAT TE VERWACHTEN

say what?!

DATUM:
Dinsdag avond 27 augustus 

TIJD:
18.15u aanwezig / 18.30u welkom
18.45u start shoot 1 
19.45u start shoot 2

LOCATIE: 
Hoek van Holland - Strand + duinen

moodboards!

Met een vol hoofd en overvolle SD kaartjes is het tijd om afscheid van elkaar te nemen. 

We zien uit naar alle mooie beelden! 

20.45u

De tweede fotoshoot! Je gaat samen met 3 andere fotografen een uur lang foto's maken, onder begeleiding van Monica of Sjanine. 

19.45u

De eerste fotoshoot! Je gaat samen met 3 andere fotografen een uur lang foto's maken, onder begeleiding van Monica of Sjanine. 

18.45u

Wij heten jou van harte welkom op de afgesproken locatie! 18.30u

Als iedereen aanwezig is zullen we het welkomswoord doen en de shoots toelichten. 

18.15u

planning

wij houden van een duidelijke

Noortje fotografie

Ik heb meegedaan aan de eerste editie van the portfolio booster en tot op de dag van vandaag nog blij dat ik dat heb gedaan. Hoe ga je te werk tijdens een shoot? Hoe fotografeer je details tijdens een bruiloft? Bij the portfolio booster krijg je een unieke kans om hiermee te oefenen. Mede door het portfoliomateriaal dat ik heb kunnen maken zit mijn agenda inmiddels gevuld met bruiloften én mijn droomklanten. Wat onmogelijk leek is toch echt gelukt, onder andere door mijn deelname aan the portfolio booster. 
Monica en Sjanine zorgen voor een goed georganiseerde dag waarin zij beschikbaar staan om hun kennis te delen en ze geven je tips en tricks waar je echt wat aan hebt. Ik raad iedere (beginnende) fotograaf aan om deel te nemen. 

"Monica en Sjanine zorgen voor een goed georganiseerde dag waarin zij beschikbaar staan om hun kennis te delen"

Hannah & David

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Nulla odio tortor, rutrum. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maxim. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maximus diam. 

"Het is echt ongelofelijk hoe snel Sara je op jouw gemak stelt!"

FAQ

neem contact op >

Staat je vraag er niet tussen?

Fantastisch! Je kan het formulier invullen, je wordt hierna doorverwezen naar een betaallink. Na betaling is jouw boeking definitief en ontvang je van ons de factuur!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Zeker, jij mag al jouw beelden online gebruiken. We zouden het tof vinden als je een top 10 naar leveranciers en de modellen wil sturen. 

4. Mag ik mijn beelden oline gebruiken?

Wij adviseren altijd om je voor de styled shoot te verdiepen in wat voor foto's jij graag zou willen maken zodat je de foto's maak die jij graag wilt laten zien aan je klanten. Tijdens de styled shoot krijg je ook de tijd om het bruidspaar zelf aan te sturen. Neem als je dat fijn vind een Pinterest bord mee :)!

3. Hoe bereid ik mij het beste voor?

Het ligt eraan op welke locatie wij de styled shoot houden. Als het buiten is houden wij de weerberichten heel goed in de gaten. Is de locatie buiten? Dan hebben we altijd een backup datum op onze website staan. Zet deze ook in je agenda!

2. Gaat de styled shoot ook door bij slecht weer?

We hopen natuurlijk niet dat je hoeft te annuleren. Is het toch noodzakelijk om te annuleren? Neem dan even contact met ons op. Je kan ook je ticket doorverkopen aan een andere fotograaf!

1. KAn ik na boeken nog annuleren?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wat tof dat je je gaat aanmelden. Vul het onderstaande formulier volledig in. We beantwoorden jouw aanmelding binnen 7 werkdagen.

Aanmelden