informatie  & investering

Wacht niet langer en ga met ons samenwerken! 
Wij kunnen echt niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan! 

De mooiste foto's maken 
en jouw bedrijf vol 
zelfvertrouwen runnen?

AANBOD

informatie & investering

Wacht niet langer en ga met ons samenwerken! 
Wij kunnen echt niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan! 

De mooiste foto's maken 
en jouw bedrijf vol 
zelfvertrouwen runnen?

01

Ben jij opzoek naar inspirerende e-books die jou een paar stappen verder binnen jouw bedrijf gaan brengen? Bekijk dan snel ons aanbod! Op dit moment werken wij aan het uirbreiden van ons aanbod, dus mocht jij een e-book aanvraag willen doen; laat het ons gerust weten via het contact formulier! 

Op dit moment staan de volgende e-books online: 
- Vol zelfvertrouwen kennismaken 
- Het maken van de ideale trouwbrochure

Ga snel kijken! 

vanaf €19,95 incl. btw

E-books

03

Herken je dat gevoel? Je loopt vast binnen je bedrijf en/of je fotografie. Je creativiteit is op en je inzichten lijken ook even niet meer wakker te worden. Overal mee stoppen? Of even een paar maanden niets en dan weer met frisse moed starten? Of wil je juist starten maar weet je even niet zo goed waar je moet beginnen? Mis je die booster aan inspiratie om weer vooruit te komen? 

Wij willen jou heel erg graag helpen! Er staan 2 mega enthousiaste fotografen voor jou klaar om jou alles te vertellen wat jij nodig hebt! 

Begin 2024 online!

Business Booster

Noortje fotografie

Ik heb meegedaan aan de eerste editie van the portfolio booster en tot op de dag van vandaag nog blij dat ik dat heb gedaan. Hoe ga je te werk tijdens een shoot? Hoe fotografeer je details tijdens een bruiloft? Bij the portfolio booster krijg je een unieke kans om hiermee te oefenen. Mede door het portfoliomateriaal dat ik heb kunnen maken zit mijn agenda inmiddels gevuld met bruiloften én mijn droomklanten. Wat onmogelijk leek is toch echt gelukt, onder andere door mijn deelname aan the portfolio booster. 
Monica en Sjanine zorgen voor een goed georganiseerde dag waarin zij beschikbaar staan om hun kennis te delen en ze geven je tips en tricks waar je echt wat aan hebt. Ik raad iedere (beginnende) fotograaf aan om deel te nemen. 

"Monica en Sjanine zorgen voor een goed georganiseerde dag waarin zij beschikbaar staan om hun kennis te delen"

Hannah & David

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Nulla odio tortor, rutrum. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maxim. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maximus diam. 

"Het is echt ongelofelijk hoe snel Sara je op jouw gemak stelt!"

Yes het is eindelijk
zo ver!
Samen met jullie en geweldige modellen zorgen we ervoor dat jullie DE foto's maken die jullie graag willen. En ondertussen staan we klaar voor al jullie vragen.

05. Showtime!

Ongeveer 2 weken vooraf aan de styled shoot ontvangen jullie alle details zoals tijden, locatie, en contactgegevens in jullie mailbox.

04. Voorbereiding

Yes, kort na de aankondiging van de datum en locatie presenteren wij aan jullie het moodboard.


03. Moodboard

Wij kiezen een toffe en unieke locatie zodat jij de mooiste foto's kunt maken!

Wij letten bij het kiezen van een locatie op de volgende punten:
  • Genoeg licht
  • Geschikt voor alle stijlen fotografie
  • Genoeg ruimte


02. Datum

Op de website en onze socials maken we als eerste de datum van de nieuwe styled shoot bekend!

01. Locatie

Onze werkwijze

Wat je kan verwachten bij een styled shoot

FAQ

neem contact op >

Staat je vraag er niet tussen?

Fantastisch! Je kan het formulier invullen, je wordt hierna doorverwezen naar een betaallink. Na betaling is jouw boeking definitief en ontvang je van ons de factuur!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Zeker, jij mag al jouw beelden online gebruiken. We zouden het tof vinden als je een top 10 naar leveranciers en de modellen wil sturen. 

4. Mag ik mijn beelden oline gebruiken?

Wij adviseren altijd om je voor de styled shoot te verdiepen in wat voor foto's jij graag zou willen maken zodat je de foto's maak die jij graag wilt laten zien aan je klanten. Tijdens de styled shoot krijg je ook de tijd om het bruidspaar zelf aan te sturen. Neem als je dat fijn vind een Pinterest bord mee :)!

3. Hoe bereid ik mij het beste voor?

Het ligt eraan op welke locatie wij de styled shoot houden. Als het buiten is houden wij de weerberichten heel goed in de gaten. Is de locatie buiten? Dan hebben we altijd een backup datum op onze website staan. Zet deze ook in je agenda!

2. Gaat de styled shoot ook door bij slecht weer?

We hopen natuurlijk niet dat je hoeft te annuleren. Is het toch noodzakelijk om te annuleren? Neem dan even contact met ons op. Je kan ook je ticket doorverkopen aan een andere fotograaf!

1. KAn ik na boeken nog annuleren?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Heb jij vragen?  Vul het onderstaande formulier in, en we nemen z.s.m. contact met je op!

Contact