lees verder >

Na enkele jaren fotograferen kwamen wij elkaar op een ondernemers event tegen. We deelde onze passie, plannen en toekomst dromen. Deze sloten bij elkaar aan. Al snel besloten we om samen toffe dingen te gaan ondernemen onder de naam The Portfolio Booster. In de afgelopen 2 jaar hebben wij meer dan 300 mensen mogen helpen! 

Hi, wij zijn Monica & Sjanine!
Twee enthousiaste ervaren fotografen die hun kennis graag met jou willen delen.

Hi, ik ben Monica, 32 jaar oud en moeder van drie geweldige kinderen! Sinds mijn jeugd ben ik bezig met camera's en fotografie. Toen ik elf jaar geleden trouwde, realiseerde ik me hoe prachtig dit vak is, maar ik heb er toen niets mee gedaan.

Pas toen ons eerste kindje werd geboren, begon ik opnieuw met mijn camera te experimenteren, en dat leidde tot iets moois. Vijf jaar geleden heb ik mijn eerste bruiloft vastgelegd, en inmiddels heb ik er meer dan zestig op mijn naam staan. Daarnaast doe ik jaarlijks meer dan 75 individuele fotoshoots en fotografeer ik voor stichting Make a Memory.

Ik deel graag mijn ervaringen met jou, niet alleen over het prachtige vak van fotografie, maar ook over hoe je dit kunt combineren met het moederschap, vrouw-zijn en het runnen van een huishouden.

Samen kunnen we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, zonder dat je je eigen grenzen overschrijdt. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Monica

M

Mijn naam is Sjanine Schippers, 27 jaar, fulltime bruidsfotograaf. Trotse tante van 5 boeven, diploma op zolder als Verzorgende IG maar een geboren ondernemer. Van jongs af aan ben ik bezig met fotografie, in 2013 stond mijn allereerste fotoshoot gepland. 

Nu 10 jaar later staat de teller op +300 bruiloften en honderden fotoshoots. Jaarlijks fotografeer ik maximaal 40 bruiloften, want binnen mijn bedrijf wil ik graag alle klanten persoonlijke aandacht geven en alles ook zelf blijven doen. 

In de afgelopen jaren heb ik niet alleen geinvesteerd in het maken van steeds mooiere foto's maar ook in een goede basis qua bedrijf achter de schermen. De juiste balans tussen werk en privé, discipline en een strakke workflow. 

Ik kan niet wachten om alle ervaringen en valkuilen met jou te delen zodat jij in een veel kortere tijd jouw bedrijf naar een hoger level kan tillen! 

Sjanine

S

sfeer video

Sjanine is het liefste buiten!
(op blote voeten ;p )

Wij zijn verliefd op shoots rondom de zonsondergang!

Monica eet graag op bruiloften een stukje taart mee!
(helaas hebben we hier geen bewijsmateriaal van) 

Fun facts

Dit wil je weten over ons

W

Wil jij jouw bedrijf naar een hoger level tillen, maar weet je niet goed hoe? 
Laat ons jou helpen! Bekijk ons aanbod of stuur ons een berichtje, dan kijken wij met jou mee. 

Wij kijken ernaar uit om jou verder te helpen!