Bussines
Booster

Informatie & investering

Dé booster die jouw bedrijf nodig heeft om jouw enthousiasme en ondernemersvlam weer aan te wakkeren! 

Business Booster 

B

Herken je dat gevoel? Je loopt vast binnen jouw bedrijf en/of jouw fotografie. Je creativiteit is op en je inzichten lijken ook even niet meer wakker te worden. Overal mee stoppen? Of even een paar maanden niets en dan weer met frisse moed starten? Of wil je juist starten maar weet je even niet zo goed waar je moet beginnen? Mis je die booster aan  inspiratie om weer vooruit te komen? 

Wij helpen jou graag! Vol enthousiasme en gloednieuwe ideetjes staan wij klaar om jou dát zetje in de rug te geven die jij op dit moment nodig hebt. 

Voor we beginnen met de Business Booster willen wij jouw behoeftes en leerproces begrijpen. Na een telefoongesprek bekijken wij jouw behoeftes en bieden een op maat gemaakte boostersessie. Dan weet jij precies wat je van ons kunt verwachten. 

Boosters starten vanaf 2 uur sessies. Geef jij jouw fotografie bedrijf een kickstart? 
Tot snel! 

Vanaf €295,95 excl. btw

Business Booster

Wilke (mijn beste plaatjes)

Als beginnende fotograaf had ik best wel een aantal vragen en onzekerheden waar ik tegenaan liep en waarbij het ontzettend fijn is als een ervaren fotograaf met je mee kijkt. En dat is precies waar Monica en Sjanine de perfecte mentoren voor zijn! Van tevoren krijg je een formulier om in te vullen over jezelf, waar je staat met je bedrijf en over je valkuilen en doelen. Monica & Sjanine zijn heel duidelijk in hun uitleg, zijn eerlijk, open en nemen de tijd voor je. Ze verdiepen zich in je business en geven handige feedback op je Social Media feed en/of website. Ik heb veel gehad aan mijn mentor sessie, heb handige tips meegekregen, al mijn vragen kunnen stellen en kan de komende tijd aan de slag om nog meer mijn eigen stijl te ontwikkelen en mijn hobby te professionaliseren. Een hele grote aanrader als je in een creatieve dip zit, meer wilt leren of vragen hebt rondom je fotografie business. Nogmaals, Monica en Sjanine: heel erg bedankt!

"Ze verdiepen zich in je business en geven handige feedback "

Hannah & David

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Nulla odio tortor, rutrum. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maxim. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maximus diam. 

"Het is echt ongelofelijk hoe snel Sara je op jouw gemak stelt!"

Yes, jouw bedrijf sprankelt weer en jouw vuurtje is weer aan! Nu is het aan jou om met alle tips en tricks aan de slag te gaan en de sprankeling in je bedrijf te houden!

05. Sprankeling

We gaan met jou om de tafel zitten en gaan jouw bedrijf in positieve zin onder de loep nemen! Wij geven je tijdens deze sessie alle tips en tricks mee om jouw bedrijf een boost te geven.

04. Business booster

Met jouw ingevulde vragenlijst gaan wij jouw sessie intensief voorbereiden! Vul deze ook zo uitgebreid en persoonlijk mogelijk in zodat wij jou goed kunnen helpen.

03. Vragenlijst

Tof dat jij je bedrijf een flinke boost gaat geven! Na het aanmelden hebben we telefonisch contact. We maken een pakket op maat en gaan samen met jou aan de slag.

02. Datum

We gaan op zoek naar de perfecte datum voor jouw business booster sessie!

01. Aanmelden

Onze werkwijze

Wat je kan verwachten van de business booster?

FAQ

neem contact op >

Staat je vraag er niet tussen?

Fantastisch! Je kunt het formulier invullen, je wordt hierna doorverwezen naar  de pagina met een betaallink. Na betaling nemen wij binnen 3 werkdagen contact met jou op!

5. Ik ben klaar om mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen en nu?

De business booster sessie's vinden plaats in omgeving Rotterdam.
Is dit voor jou niet haalbaar? Dan kijken we samen met jou naar een andere geschikte  locatie.

4. Waar vinden de booster sessies plaats?

We beginnen altijd met theorie. Als je een praktijk sessie erbij wilt boeken is dit mogelijk. Je gaat dan met ons op stap om een loveshoot te fotograferen. Deze foto's mag je voor jouw portfolio gebruiken.

3. Is dit alleen voor theorie of ook praktijk?

De betaling kan niet in termijnen gedaan worden.

2. Kan ik in termijnen betalen? 

Wij sturen altijd ruim van te voren een vragenlijst op. Aan de hand van jouw antwoorden gaan wij intensief je business sessie voorbereiden.

1. Hoe weten jullie wat ik wil leren? 

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt jouw bedrijf naar een hoger level brengen! Vul het onderstaande formulier in, we kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Boek hier je business booster sessie